A te cunoaste, inseamna a te vindeca.

Daca cunoasterea este putere, imaginati-va ca aveti acces la instrumentele necesare care va pot oferi puterea de a va corecta si a va readuce corpul inapoi la starea sa naturala de echilibru.

 

„A te cunoaste este inceputul intregii intelepciuni.” – Aristotel

Ce este EPR Biofeedback?

Reactivitate electro-fiziologica Biofeedback este o tehnologie avansata care detecteaza si armonizeaza dezechilibrele din organism provocate de stres. Prin utilizarea unei conceptii numite QUEST 9, care reprezinta tehnologia Quantum Universal Energetic Systems, corpul tau poate fi reeducat si antrenat sa se relaxeze. Atingand potentialul sau maxim

 

 

QUEST 9 este cea mai recenta dezvoltare in biofeedback si ne este adusa de aceeasi companie care a dezvoltat cele mai renumite sisteme SCIO, Educator si EAD.

Este unul dintre cele mai performante dispozitivele bioenergetice care ofera un aspect inteligent de auto-focus pentru fluxul bidirectional de energie si informatii. De exemplu, daca un program terapie este in derulare, sistemul va va monitoriza raspunsurile si va ajusta automat si echilibra fracventa organismului pentru beneficii maxime si stres minim.

Exista de asemena posibilitatea sedintelor la distanta, in care clientul nu este present.

 

Printre programele de training la care va puteti astepta sa le experimentati in timpul unei sesiuni :

-Electro-Acupunctura, Reflexologie si Sacrala Craniana

-Reeducarea muschilor spinali & managementul durerilor

– Stimularea intregului system nervos  & Echilibrarea undelor creierului (brainwave)

– Refacerea organelor cu dezechilibre

– Desensibilizarea la alergeni

– Echilibrare nutritionala, homeopatica si reducerea stresului

– Dezintoxicare  & AutoRife

– Generator de energie Orgone & Scalar

– Terapie de frumusete prin regenerarea celulara si impregnarea lor cu puterea cristalelor

– NLP(Programare neuro-lingvistica): Crestere emotionala si vindecare spirituala

– Iridologie, curatarea aurei Aura si echilibrarea Chakrelor

– Impregnarea diverselor bauturi cu informatiile personale necesare vindecarii

 

Ce face QUESTUL9?

Este proiectat pentru detectarea si reducerea stresului. Este conceput pentru a trata, atenua, vindeca, preveni sau diagnostica la nivel energetic, detectand dezechilibrele specific  detectate la nivel energetic sau subtil.

Se concentreaza asupra corpului vostru energetic si dezvaluie starea energetica a corpului si directia in care corpul si concentreaza energia (inflamatie, infectie, alergie, toxina, deficienta, traume etc.), oferind o vedere mai completa a fiecarei fatete. de bunastare.

Stiati ca … fiecare celula, tesut, organ si glanda are propriul model de frecventa unic care variaza pe masura ce sufera o incarcatura sau un stres?

Aceasta inseamna ca fiecare organ si glanda din corpul tau rezoneaza / isi vibreaza propria energie; si atunci cand aceasta energie este perturbata de toxine, agenti patogeni, alergeni etc., un organ sau glanda nu va avea capacitatea de a functiona la cea mai mare capacitate. Masoara frecventa si reactivitatea rezonanta a corpului la peste 90.000 de criterii si apoi compara cifrele raspuns cu o „baza” sau „norma”.

 

Semnificatia  acestui aparat consta in capacitatea sa de a detecta stresul si factorii de stres care afecteaza negativ starea ta de bine. Stresul se poate dezvalui ca un blocaj, dezechilibru sau slabiciune in interiorul corpului. Undele de stres / stresuri interne si externe includ: tulburari emotionale si mentale, dezechilibre hormonale, tulburari digestive, sensibilitati alimentare, deficiente nutritionale, traume emotionale si fizice si supraexpunere la alergeni din mediu, substante chimice toxice si agenti patogeni (cum ar fi bacteriile, ciuperca si alti virusi).

 

Cum ma poate ajuta pe mine?

Pentru a-i conceptualiza cu adevarat valoarea, trebuie sa intelegem ca acest aparat masoara inconstientul si ofera o interfata intre mintea constienta si inconstienta.

Fiind un sistem de avertizare timpurie, atunci puteti aprecia abilitatea sa de a imputernici si de a oferi un sentiment mai bun de sanatate si bunastare. Abilitatea de a va vindeca poate fi adesea abordata doar dupa ce va constientizati  stress la cara sunteti supus.

 

Ceea ce face QUESTUL9 unic si foarte puternic este conexiunea dintre dispozitiv si inconstientul clientului – mai ales ca este mintea inconstienta (nu mintea constienta) cea care este constienta de tot ceea ce se intampla in interiorul corpului.in orice moment.Mai mult decat atat, inconstientul are acces la un istoric total de traume care s-a produs in interiorul corpului.

 

Cat de des v-ati plans de simptome, pentru care toate testele revin normal? Din pacate, multe teste medicale standard sunt capabile sa dezvaluie anomalii doar atunci cand o afectiune este deja prezenta fizic sau avansata.