La ce pot sa ma astept de la o sesiune?

 

QUEST 9 foloseste cinci curele conductoare, confortabile, care infasoara incheieturile, gleznele si fruntea. Dupa finalizarea procesului de calibrare se efectueaza o masurare de trei minute a raspunsului electrodermic (EDR) a reactiei dvs. la stres la peste 90.000 de elemente. Cand au trecut cele trei minute, raspunsurile dvs. sunt afisate pe interfata software-ului computerului, oferind informatii si indicii interesante despre ceea ce este stresat si creaza stres in corp.

 

Odata ce starea energiei  dvs. (sensul, stresul si stresul [acut si cronic] cel mai raspandit in organism la acel moment dat) sunt intelese, orice numar de programe de antrenament pentru reducerea stresului biofeedback, pentru reeducare musculara, antrenament de relaxare, managementul durerii si / sau antrenament in unde cerebrale poate fi efectuat. Programul (ele) de formare pentru reducerea stresului (ele) depind de raspunsurile dvs. individuale si de timpul sesiunii.

 

Raspunsurile adunate la prima vizita sunt vizualizate cel mai bine ca referinta. Cu toate acestea, ofera informatii de nepretuit si cunostinte cu privire la nevoile dvs. potentiale – toate acestea pot fi utilizate pentru a incepe procesul de reeducare si formare in prima dvs. sesiune QUEST 9. Pe masura ce continuam sa lucram impreuna, tiparele vor fi dezvaluite si cele mai slabe verigi ale corpului pot fi antrenate mai strategic.

 

Stresorii care sunt vechi si radacinati, precum si cei noi si foarte reactivi, sunt toate indicii vitale. Sunt piesele din puzzle care pot aduce o mai mare claritate imaginii mai mari. Doar sa poti „sti” ce iti poate slabi apararea si sa iti provoace suferinta poate fi un reducator de stres extraordinar in sine.

 

„Adevarata sanatate si starea de bine nu pot fi realizate niciodata prin mascarea simptomelor, ci doar prin dezvaluirea a ceea ce se afla dedesubt.”

 

Cate sedinte sunt necesare? Unele persoane au rezultatele dorite in 2-3 sesiuni, in timp ce altele pot avea nevoie de pana la 10 sesiuni. Depinde cu adevarat de cat timp au existat dezechilibrele in sistemul dvs., cat de intens, cat de deschis si de dornic sunteti sa schimbati ceea ce nu v-a servit. Reeducarea si antrenarea corpului si a mintii pentru a se vindeca este similara cu cea a unei cepe; fiecare sesiune va lucra pe stratul cel mai exterior. Ca specialist certificat in biofeedback, cu o pregatire in stiintele medicinei complementare, sugerez cu mare incredere 5 sesiuni de urmarire (pentru a incepe) DUPA initialul tau.  Sesiunea initiala va dura intre 1.75 si 2 ore. Sedintele de urmarire sunt de aproximativ 1,5 ore. Ofer si sesini de 0,5ore  pentru cei care au nevoie de o singura sesiune de instruire si reeducare. O sesiune de concentrare unica este ideala pentru cei care au suferit doar o vatamare acuta / traume. Pentru majoritate, sesiunea multi-focus este cea mai buna si cea mai rentabila optiune. Sesiune la distanta

Ce se intampla daca nu locuiesc in apropiere? Exista un alt mod de a experimenta Biofeedback-ul EPR folosind dispozitivul QUEST 9 – si se face printr-o sesiune la distanta

 

Cum ma localizeaza QUEST 9? Aveti o frecventa specifica prin numele dvs. curent, data nasterii si locatia nasterii. Daca aveti timpul de nastere, atunci se adauga si acesta. Aceasta semnatura este foarte specifica pentru fiecare individ.

 

Pentru a intelege acest lucru mai bine, aceasta semnatura este similara cu numarul de telefon mobil. Oamenii va pot suna cu numarul dvs. specific, indiferent de locul in care va aflati. Nu vedeti conexiunile fizice dintre dvs. si apelant, dar sunteti in continuare conectat printr-o retea wireless. Tot ce este necesar este sa ai un expeditor si un receptor.

 

Cu acest dispozitiv, informatiile dvs. personale creeaza conexiunea dintre acesta si campurile dvs. de energie cuantica unice. In acest caz, expeditorul este dispozitivul QUEST 9 si receptorul sunteti dvs.

 

Vindecarea pe distante lungi functioneaza conform fizicii cuantice. In cuantica, totul este conectat. Totul face parte dintr-un intreg continuu. Distanta nu este un factor. In cercurile stiintifice aceasta este cunoscuta sub denumirea de vindecare non-locala.

 

Este un fapt stiintific dovedit ca aceasta metoda de vindecare este extrem de eficienta.

De fapt, Universitatea Harvard sustine numeroase seminarii despre vindecarea non-locala, iar institutia medicala a efectuat numeroase studii care dovedesc, de asemenea, eficacitatea acestui tip de terapie.

 

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru o sesiune la distanta sau la distanta?

Este recomandat sa beti mai multe pahare cu apa ( purificata sau filtrate ar fi ideal dar nu este obligatoriu). Inainte de inceperea sesiunii, vom face schimb de informatii de baza prin telefon. Apoi vom inchide telefonul si vom continua cu sesiunea.

 

Cel mai bine este sa va aflati intr-un loc linistit si confortabil inainte si in timpul sesiunii, de preferinta in propria casa sau birou, relaxandu-va pe un scaun sau culcat.

 

Va rugam sa nu utilizati dispozitive electronice in timpul sesiunii.

 

Asteptati-va sa va relaxati si sa vizualizati primind energia minunata de la QUEST9.

Dupa finalizarea programelor, va voi suna pentru a discuta sesiunea dvs.