Avantajele metodei prin biorezonanta si biofeedback rezida tocmai in rolul depistarii dezechilibrelor in stadii incipiente ale bolii. Organismul este acela care are toate parghiile pentru a se vindeca, trebuie doar stimulat, si acest lucru in stadii in care nu s-a ajuns la procese degenerative.

Metoda in sine este foarte eficienta si ca metoda de prediagnosticare, pentru indrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afectiunilor. Deteriorarea starii fiziologice normale poate fi usor recunoscuta prin reactiile pe care structurile celulare le dau la diferite sisteme de frecventa. Se obtine astfel reactia electrica individuala a pacientului la diferite substante.

 

Printre avantaje putem enumara:

-Scanarea completa a organismului fara intepaturi sau recoltare de sange

-Investigare noninvaziva, fara radiatii sau substante de contrast

-Se poate efectua la orice varsta, nu creeaza disconfort

-Nu are contraindicatii si nu are efecte adverse

-Depistare si tratament pentru orice afectiune

-Pret foarte avantajos si consult fara pregatire prealabila

-Fara durere, accesibil, ultramodern si fara efecte secundare

Tratamente naturiste care actioneaza pe cauzele bolilor, nu doar pe efecte

-Indica posibilitatea aparitiei unei boli inainte de a se manifesta fizic,prin analiza a peste 90.000 parametrii

 

Printre contraindicatiile tratamentului prin biorezonanta putem  mentiona urmatoarele:

 

-Nu exista contraindicatii sau efecte adverse, procedura nu este iradianta sau dureroasa, putand fi aplicata oricarei persoane cu probleme de sanatate. In sistem de diagnoza nu influenteaza in nici un fel organismul,

-Este  indicata inclusiv pentru gravide, copii si batrani.

-Inregistrarea nu necesita vreo conditie prealabila: pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast.

-In timpul scanarii, pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electromagnetic, monede sau obiecte din metal.