fbpx
Close

Articolul 3 Ne apropiem de Punctul ZERO. Ce se intamplacu Pamantul

Oamenii de ştiintasustin caziua s-a micşorat, in consecintao zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, datafiind modificarea frecventei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Ei au concluzionat caexistao relatie directaintre accelerarea ritmului acesteia şi perceptia omului conform careia timpul trece mai repede.

Ceea ce nu intelege omul este cafiind in timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacaeste umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflase strange scrisul. Aşa este şi timpul sau spatiul nostru 3D, care se poate masura in aceastarezonantaenergeticaSchumann”, conform uneia dintre pareri.

Curgerea timpului terestru se va accelera in continuare panala „punctul zero

Alte pareri subliniazacaBiblia ne-a avertizat cain vremurile din urmatimpul se va scurta, viata omului se va scurta, ca sase scurteze ororile şi suferintele de pe planeta.

Consecintele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toti locuitorii acesteia vor trece intr-o alta dimensiune. Se pare cadupatrecerea prin Punctul Zero, soarele va rasari la Vest şi va apune la Est.

Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale in trecutul indepartat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operationale, cu exceptia energiei libere, descoperitade Tesla in urmacu un secol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat