fbpx
Close

Articol 1. Cum ne otravesc metatlele grele organismul

Multe produse obisnuite, de folosinta zilnica, au metale toxice in ele. Metalele toxice sunt in alimentele pe care le consumam, apa pe care o bem si aerul pe care il respiram. Intoxicarea cu metale se produce ca urmare a acumularii nesanatoase a unor metale specifice in organism. Metalele devin toxice atunci cand cantitatea este prea mare si este nevoie de foarte putin pentru a fi prea mult.

Mercurul, plumbul si cadmiul sunt trei metale care pot fi deosebit de daunatoare, iar aluminiul a prezentat dese preocupari. Aceste metale toxice intrain corp prin baut, prin mancat,  prin inhalare si prin contactul cu pielea si ochii. Odatace se aflain organism, acestea provoacaleziuni la nivel celular prin initierea stresului oxidativ. Aceste pagube pot contribui la dezvoltarea multor boli si a problemelor de sanatate.

Mercurul este foarte toxic pentru sanatatea dvs. si poate fi gasit in termometre, umpluturi dentare, fructe de mare si multe altele. Mercurul poate fi inhalat sau consumat din alimente moarte. Cand intrain organism, acesta este stocat in rinichi, sange, splina, creier, ficat, oase si tesuturi grase. Frecvent, mercurul reprezintaun pericol pentru cei care lucreazain instalatii industriale si centralele electrice de carbune. Productia de vaccinuri implica, de asemenea,  mercur. Corpul dvs. nu are nici un folos pentru mercur, expunerea la orice cantitate este toxica. Mercurul poate afecta serios sistemul nervos si poate duce la spasme musculare violente si chiar la moarte. Femeile gravide si cele care alapteazaar trebui, de asemenea, safie atente deoarece mercurul poate contamina laptele matern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat